Ти да видиш! Роналдо си купи компания, която е съдил 11 пъти

0
cristianoronaldo
-

Кристиано Роналдо закупи медийната компания „Cofina media” за 57 милиона евро. Всеки служител на компанията, която включва множество списания и водещата мрежа CMTV, получи бонус лично от португалската суперзвезда. Всеки работник взе чек за 1250 евро.

„Служителите получиха известие по имейл за изплащане на премия. Това е знак на благодарност към всички, които са част от тази компания”, пишат медиите в Португалия.

Журналистите от “Cofina media” често имаха задачата да следят личния живот на Роналдо, а отношенията им с португалската звезда завърши цели 11 пъти в съда. В крайна сметка той реши да купи цялата компания и да запази всички служители.

„Единствената промяна е свързана с името. Сега ще се казва „Expressao Livre”. Не се чувстваме комфортно от това, което се случи, но никой не се страхува да загуби работата си. Знаем, че често сме го тормозили, с или без причина, но той разбира нашата работа. Особено щастливи са спортните журналисти. Който си мисли, че Роналдо ще уволни някого, греши”, споделя един от служителите в компанията./ “Мач Телеграф”

loading...
#
предишна статияОще един отбор от Трета лига скочи на БФС: Съдиите ни изнасилват от години!
Следваща статияСвързаха смъртта на Феро с прокоба около 30-ата титла на ЦСКА