Ти да видиш! Ники Михайлов не помирисва терен, но открива заведение в Лозенец

0
nikolai mihailov 1
Снимка: levski.bg
-

На Николай Михайлов в последно време не му върви във футболната кариера, но за сметка на това бизнесът му се развива повече от успешно. Вратарят отвори своето трето заведение. След това в базата на БФС в „Бояна“ и в „Студентски град“, сега стражът на „Левски“ атакува морето.

Новият ресторант на Ники е в сърцето на курорта Лозенец. Изненадващо за мнозина Михайлов не избра любимия на футболистите Слънчев бряг за развитието на бизнеса си. Вместо това се насочи към далеч по-артистичното южно градче. И това си има своето обяснение. Лозенец е сред любимите летни дестинации на семейството на вратаря от години. Баща му Борислав Михайлов и съпругата му Мария Петрова често могат да бъдат забелязани там. Бившият шеф на БФС неведнъж е бил душата на компанията в известно местно заведение. Той има шикозна къща на самия морски бряг там. Михайлов дори се пече на частен плаж, когато е в Лозенец.

Затова не е изненадващо, че и Николай избра именно това курортно градче за развитието на своя бизнес. Подобно и на предишните две заведения движещата сила и сега е личният готвач на стража – шеф Боян Серафимов. Той е главен мениджър на морския ресторант и изнеса на плещите си всички приготовления преди официалното му откриване. Въпреки че вече приема клиенти, стартът на заведението ще бъде на 27 юни. Тогава се очаква да присъстват куп ВИП персони.

Най-вероятно самият Ники Михайлов ще може да приема гостите си. Той така и не намира място на вратата на Левски тази пролет. Първо беше резерва на Милан Миятович, а след привличането на Георги Георгиев не е дори и в групата за мачовете на „сините“. Така има достатъчно време да обърне внимание на бизнес начинанията си.

Ако вратарят е зает с отбора, то със сигурност половинката му Николета Лозанова няма да пропусне възможността да изгрее на откриването.