Тъжна вест! Бивш футболист на Дунав почина на 45 години

0
1527523452svesht

Дунав (Русе) съобщи тъжна вест. На 45 години е починал бившият футболист на тима – Калоян Копчев. Ето какво пишат „драконите“ на Фейсбук страницата си:

Загубихме бивш футболист и голям приятел на „Дунав“

Бившият футболист на „Дунав“ и голям приятел на клуба Калоян Копчев почина на 45 г.

Той е роден на 22 юни 1975 г. и има брат и сестра, с които са тризнаци. В юношеските си години, Копчев заедно с брат си беше определян за един от най-големите таланти в родния футбол, а в края на 20-и и началото на 21-и век бе основен футболист на „Драконите“.

Бившият полузащитник се отличаваше с добрия поглед над играта, точните като по конец извеждащи подавания и нестандартни решения, довели до не едно и две запомнящи се попадения в противниковите врати.

Отказва се от футбола рано и от 2001 г., почти от създаването на Здравната каса, работи в институцията, като преминава през всички нива – от младши инспектор до директор. Ръководи РЗОК в Русе от 2010 г. до момента, цели три мандата.

Въпреки това Калоян Копчев не забрави футбола и беше винаги близо до „Дунав“, като оказваше и много сериозна помощ на младата клубна управа от лятото на миналата година. Помагаше и на много хора.

Ръководството, треньорите, футболистите и привържениците на „Дунав“ изказват своите най-искрени съболезнования на всички роднини, близки и приятели на Калоян Копчев! Сбогом, приятелю! Ти никога няма да бъдеш забравен!

loading...
предишна статияБарселона променя договорката си със защитник на Сити
Следваща статияКарим Бензема: Класико е най-добрият мач в света, Реал ще излезе да спечели