Тасевски: Лудогорец вдигна летвата прекалено високо! Левски много трудно ще се пребори с такъв отбор

0
darko tasevski
Снимка: lap.bg

България е мой дом, затова исках да се прибера тук след толкова време. Това сподели за bTV бившият футболист на Левски и настоящ играч на „Славия“ Дарко Тасевски. След 6 успешни години в Тайланд, един от любимците на „синя“ България се завърна у нас и вярва, че това е най-правилното решение.

„След като изкарах толкова време при предишния ми престой в Левски и жена ми е българка и всяко прибиране от Тайланд – първо си идвахме в София, след това в Скопие, така че мога да кажа съвсем свободно, че и тук се усеща като у дома, затова повече казвам „като се прибера вкъщи“, каза Тасевски.

По време на престоя си в Тайланд Дарко не спира да следи българския футбол.

„Колкото и да е трудно да си го признаят и левскарите, и цесекарите – Лудогорец вдигна летвата прекалено високо. Видяхме на последния мач срещу Левски, Левски беше абсолютно надигран, въпреки че играеха и на „Герена“, пред пълен стадион. Имаше някакъв шанс за Левски да се бори за титлата, но след този мач всички видяха и е ясно, че много трудно ще се пребори с такъв отбор на Лудогорец.

Тасевски вече носи екипа на Славия. Като един от най-опитните футболисти на „белите“, първият съвет, който дава на младите, е да играят със сърцето си.