Таекуондо: София бе домакин на Генералната асамблея на световната федерация

-
-
Световният таекуондо елит се събра в София, където вчера, 1 август, се проведе Генералната Асамблея на световната федерация. Домакин на най – високия форум в таекуондото е България, в лицето на родната федерация. Лидерите на БФТ Слави Бинев и Георги Папазки още снощи взеха участие в Общото събрание на Европейския Таекуондо съюз , чиито зам председател е Слави Бинев.
Между двете световни първенства за кадети и юноши и девойки, Генералната Асамблея взе ключови решения за развитието на спорта. Още със старта на събитието Президентът на Световната Федерация д-р Чунгуон Чо удостои Слави Бинев с отличие в знак на признателност и уважение към перфектната организация на домакинствата на две те световни първенства и Генерална асамблея в една държава и в една година събития.
Събранието на World Taekwondo е само ден преди грандиозното откриване на Световните първенства, които стартираха на 28 юли и ще продължат да пълнят зала Арена Армеец до 7ми август.
Не изпускайте и най – удивителното бойно шоу в света , днес 02.08.2022г. от 17.15 зала „Арена Армеец“, където демонстративният отбор на World Taekwondo ще спре дъха ви. Специалният гост на събитието е легендата Христо Стоичков. Той ще ви радва с присъствието си на събитията които са под патронажа на Президента на Република България г-н Румен Радев.
loading...