Суши гейт и в Белгия! Репортерка целуна колоездач!

0
00780185

Нов случай на целувка между репортер и спортист, но този път в Белгия. Действието се разви след края на Обиколката на Фландрия. Журналистка прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс. В края на разговора им репортерката опитва да целуне спортиста по бузата от благодарност, но в този момент той решава да направи същото и устните им се срещат.
Двамата остават изненадани от случилото се, отдръпват се, но в крайна сметка приемат целувката с усмивка.В „Инстаграм“ 34-годишната журналистка пусна въпросното клипче и под него написа с чувство за хумор: „Скъпи, мога да обясня всичко“. А малко след това Стеелс коментира под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: „Нека не си губим излишно времето. Казвай колко пари ще ми вземеш“.
Интересното е, че Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, завършвайки на 110-о място, но заради случката става по-популярен дори от призьорите.
Белгийските медии нарекоха целувката „Синдромът Пулев“, свързвайки случая с тази, която българският боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по-известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.