Струмска слава пречупи Септември в контрола(СНИМКИ)

0
-

Във втората си контрола от началото на подготовката Септември (Симитли) загуби с 0:1 от Струмска слава (Радомир). За втори пореден път, треньорският щаб на Септември  даде шанс на всичките си налични футболисти срещу отбор от Втора лига,този на път на стадиона в Симитли.

Момчетата на Иво Тренчев  не дадоха много  шансове на противниковия отбор през първото полувреме,но и не създадоха много. Той използва два различни състава през двете полувремена. Колегата му Владимир Димитров показа обаче ,че е на път отново да изгради много стабилен отбор. Още повече ,че гръбнакът на отбора от миналата година се запази. Единственото попадение в срещата реализира Борислав Николов в 52-та минута на срещата.

„С работа ще успеем. Б група е доста голяма конкуренция, силите в отборите са изравнени. Трябва да осъзнаем, че е необходимо да положим максимални усилия и концентрация, за да печелим. Продължаваме в същия дух – да работим и да се развиваме като отбор.“ – коментира след мача старши треньорът на Септември (Симитли) Иво Тренчев.