Страст, магия и заслужен „син“ празник

0
levski
Снимка: levski.bg
-

Съдбата си върна на Левски за мъката с Хамрун отпреди година, защото в крайна сметка любовта побеждава всичко! Love conquers all! Вечната балада на Deep Purple обаче не е песента на „сините“ след паметния успех срещу Апоел Беер Шева. Сърцата бият в доста по-бодър ритъм, на който някои младежи доста се кефеха в лудата нощ, която се отприщи след гола на Роналдо. С енергия и страст, с магия, която е на път да преведе този клуб и през най-стръмния участък от това трудно изкачване, което продължава вече повече от 10 години. За това поне до мача с Айнтрахт е време за „син“ празник. И левскарите вече избухват, а най-мощно ще го направят на националния стадион идния четвъртък.

2023-а предложи доста сътресения, но достигането до плейофа за влизане в групите на турнира Лига на конференциите до голяма степен осмисля неимоверните усилия и на феновете, и на хората в клуба, а и на тези, които са извън него, но демонстрират добронамереност… Вътрешните интриги само правят по-сладки тези успехи. И чест прави дори на противниците на Сираков, че за 100-те минути на мача с Апоел загърбиха враждата в името на отбора и София Запад имат своя важен принос в осигуряването на тази френетична подкрепа, която със сигурност наклони везните в полза на „сините“.

И няма как да е другояче, защото Левски е над всички! А това въобще не е клише. Поколенията се сменят, по трибуните има все повече момчета и момичета, които не са виждали титла, но… България ражда ЛЕВСКАРИ! Милиони левскари безчет!

Людмил Христов/ „Мач Телеграф“