Страшно недоволство от съдията Димов в Нефтохимик

2

В Нефтохимик изразиха остро недоволство срещу отсъжданията на главния рефер Димо Димов в снощния мач с Нефтохимик. Срещата завърши 0 на 1 с гол в 3-та минута на добавеното време. Димов постави големи въпросителни по отношение на своята обективност в двубоя. Най-спорната ситуация беше в 80-та минута. Тогава реферът  не отсъди чиста засада за играч на Локомотив София. Това се вижда ясно и от снимката към материала. След това атака продължи и се стигна до пряк свободен удар и изгонване на вратаря на бургазлии Пламен Колев. И това решение бе доста пресилено, защото той не бе последна преграда пред атакуващия играч на гостите при фаула. Така, само с една ситуация Димов рязко наклони везните в полза на Локомотив, след като „шейховете“ останаха с 10 души.

В края на мача бе дадено и абсурдно  7 – минутно продължение. Локомотив  отбеляза своя гол в третата минута на добавеното време….

loading...
0 0 vote
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Найден
Найден
3 месеци по-рано

Точно от тая снимка нищо не се вижда. Топката е по средата на пътя си и няма никаква гаранция къде е нападателят в момента на подаването. Казвайки това обаче, не искам да бъда адвокат на Димо Димов, който е можещ съдия, но за съжаление е от онези за специални поръчки и реже глави брутално. Преди две години бях на един мач от В група и останах шашнат от начина, по който разкости Борислав Първомай в Садово, оставяйки ги с 9 души в рамките на 5 минути в началото на второто полувреме. Та, не съм учуден.

Хa ха ха
Хa ха ха
3 месеци по-рано

Аааре пак някой им виновен на тия. За какво пък на тия да им режат главата,ако беше така съдията нямаше да ги бави чааак до 80 минута. Някъкв фактор ли са,кво са,и на този етап от първенството…