Страхотно шоу на „Цар Самуил“ за вековния юбилей на Беласица (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
belacisa

Един от най-големите изпълнители на песни от Югозапада – Володя Стоянов – стана част от тържествата за 100-годишния юбилей на Беласица. Те стартираха вчера с прожекцията на филм, посветен на „комитите“, а в залата присъстваха доста от ветераните на клуба. Те получиха грамоти от кмета Димитър Бръчков.

Кулминацията на тържествата бе оставена за днес. В 11 часа започна музикална програма на площад „Евтим Евтимов“. 2 часа по-късно ще стартира шествие до стадион „Цар Самуил“. Там, в 13:30 часа, започна кратка програма преди приятелската среща с адашите от Беласица Струмица. На съоръжението има около 3000 фена, които създадоха страхотна атмосфера.Мачът завърши наравно 2:2, като за комитите точни бяха Живко Димитров и Запро Динев. Последният пропусна и дузпа.

На срещата присъства и Костадин Хаджииванов, известен като Коце Маца. Там е Серафим Бързаков, който даде символичното начало на мача. На трибуните присъства и шампионът с Локомотив (Пд) – Георги Петров, който е бивш футболист и капитан на Беласица.