СТРАХОТНО! Българин премина успешно тестове в Милан (СНИМКИ)

0
mert durmush

Българският млад футболист Мерт Дурмуш премина успешно медицинските прегледи в италианския гранд Милан. Родният талант беше забелязан от специалистите в школата на „росонерите“ по време на Milan Academy Junior Camp Bulgaria в Дряново. Така талантът от Ловеч стана първият българин поканен на проби в клуба от Милано.

Мерт е в Италия заедно със своите родители и със създателя на Milan Junior Camp в България Ивайло Рачев. Нашенската група разгледа забележителностите на града, някои ценни артикули от миналото, изложени в спортния център във Висмара, а след това 14-годишният футболист беше подложен на тестове от страна на италианците. Накрая българинът се включи в заниманията заедно със своите връстници.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Дете участник в две издания на Milan Academy Junior Camp Bulgaria 🔴⚫️⚽️❤️🇧🇬поканено на проби в Milan 🎊 Страхотната #новина сподели Ивайло Рачев, който създава проекта Milan Academy Junior Camp в България и работи за неговото развитие и популяризиране от 2011 година. Мерт Дурмуш е името на 14 годишния #талант от град Ловеч, който е забелязан от г-н Рачев и италианските треньори, още по време нa участието му на лагера в Дряново през 2017 година. Миналото лято, по време на кампа в Несебър и най-вече в началото на тази година, когато участва в едноседмична Experience програма в Милано, Мерт отново демонстрира своите безспорни качества и резултатът не закъснява. За първи път #дете от #България получава официална покана за проби от AC Milan. В края на месец май, Мерт и неговите родители ще заминат за една седмица в Милано, където детето ще бъде на проби след като премине медицински тестове. На базата Визмара – домът на детско-юношеските гарнитури на росонерите, Мерт ще тренира наравно със своите връстници от гранда AC Milan. Това няма да е първото посещение на Мерт във Футболният център на ДЮШ на ас Milan -Висмара. След лагера в Дряново, той бе сред избраните да участват на Milan Academy Junior Camp Day, който традиционно се провежда на Висмара и на който са събрани най-добрите деца участвали в Milan Academy Junior Camp от цял свят. Пожелаваме успех на Мерт и ще очакваме добри новини от Милано, а проектът #Milan #Academy #Junior #Camp #Bulgaria продължава да се развива, да открива и да помага на талантливи деца. Това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria 🔴⚫️⚽️❤️🇧🇬ще очаква своите нови звезди на три кампа – през юни в Панагюрище и през юли и август в Несебър. Вижте повече на ⬇️ www.milanacademyjuniorcamp.bg

Публикация, споделена от Milan Academy Junior Camp 🇧🇬 (@milanacademyjuniorcampbulgaria) на