Страхотен трансфер на Спартак ! Вкарал 52 гола в 35 мача отиде в Нидерландия

0

Голмайсторът на ФК „Спартак 1919“ Красимир Тодоров, ще продължи своето развитие в Нидерландия! Роденият през 2004г. нападател премина в редиците на елитният „Твенте“ и ще продължи своето развитие в страната на лалетата.

Преминаването на Тодоров в холандският тим се осъществява и със съдействието на неговият агент – Антъни Раво, който направи възможно сътрудничеството между двата клуба.

Красимир бе избран за най-добър нападател в Елитната Група до 15г. (при родените през 2004г.) през 2019г. и също така бе капитан на Националния отбор на България (родени през 2004г.)

За ФК „Спартак 1919“ Красимир има записани 35 мача, в които е отбелязал 52 гола и е направил 17 асистенции.

Той получи и специален плакет, на който е гравирана статистиката на нападателя при „Гладиаторите“.

Под ръководството на своя треньор, Радостин Александров, Красимир има над 200 мача в рамките на повече от 4 години, в които е отбелязал близо 300 попадения за ФК „Спартак 1919“ и ПФК „Берое“.

По този начин ръководството на ФК „Спартак 1919“ потвърждава намеренията си да намира и подготвя играчи, които да се реализират зад граница.

Само през 2019г. 6-ма играчи от клуба получиха възможност за реализация в страни като Англия, Нидерландия и Италия. През 2020г. тази бройка ще нарастне!

„Красимир е изключителен талант! Той е от онези, специални играчи, които имат от всичко по много.

Скорост, сила, издръжливост, техника, интелект – във всеки компонент той е с перфектни резултати.

Като характер, също е изключително момче, което се е справило с всичко по пътя си до момента. Винаги целенасочен, устремен и отдаден към футбола, играч, който знае какво иска и какво е нужно, за да го постигне.

Отговорно мога да заявя, че Красимир е един от най-талантливите играчи с които съм работил и ненадминат на своята позиция, поне при набор 2004г.

За мен бе чест да му бъда треньор и вярвам, че през годините съм направил каквото е било необходимо за неговото обгрижване и обучение, за да бъде максимално подготвен за всички предизвикателства, които го очакват занапред. През всичките години той съумя да бъде отличен както на терена, така и в училище, завършвайки с отличен успех във всички изкарани класове.

Относно ФК „Спартак 1919“ – клубът ще продължава да следва политиката си да подготвя играчите по възможно най-добрия начин и да им осигурява шансове за изява зад граница.

Целият екип на „Спартак 1919″ пожелава много успехи на Красимир и всички ние се гордеем с него и ще продължим да го подкрепяме по пътя му!“ – коментира Радостин Александров.