Стойне Манолов би контра на Митревски: Явно се е подразнил, че на няколко пъти загуби от Царско село! Вероятно не му е приятно

0
stoine manolov
-

След победата на Царско село над Пирин с 3:0 треньорът на благоевградчани Радослав Митревски заяви: „Българският футбол пак ще бъде захранван от футболисти от нашата школа, а не от играчи от школата и отбора на Царско село. Този отбор за мен пречи на българския футбол.“

„Мач Телеграф“ потърси за мнение президента на столичани Стойне Манолов, който коментира и представянето на тима напоследък.

„Момчетата се справят добре в последните мачове. Не мога да кажа, че не съм доволен. Срещу Пирин играхме добре и заслужено се поздравихме с трите точки. Може само да ни радват такива мачове.

Думите на Митревски ги отдавам на неговата младост. Явно се е подразнил от това, че на няколко пъти загуби от Царско село. Вероятно не му е приятно. Отдавам го на неговата младост и неопитност. Не е коректно така да се говори, много са отборите, които ползват чужденци. И ние имаме желание да играем с млади играчи и българи. Харесвам българския футбол и искам да се развива, но реалностите са такива.

Предстои ни много важен мач. Пътят за спасението минава през Враца. Най-малко не трябва да губим. Ако успеем да спечелим, ще бъде чудесно. Аз съм сигурен, че и за двата отбора това ще бъде мача на годината. Както те, така и ние ще подходим сериозно. Дано други фактори не опорочат срещата“, заяви Манолов.