Стойков: За момента това е почти максимумът! Закъсняхме със селекцията, влязохме без почти никаква подготовка

0
chernomoretz spartak varna (7)
-

Треньорът на Черноморец Бургас – Ангел Стойков – сподели мнението си за нулевото равенство със Спартак Варна на „Лазур“.

„Искам да поздравя състезателите, защото много се трудиха. Влагането им през седмицата и днес на мача направи така, че да сме равностойни и на моменти да превъзхождаме Спартак Варна. Знаете как изглеждахме преди две седмици и сега как изглежда. Отношението и сериозността са най-важните качества.

В първите 10-15 минути бяхме малко респектирани. След това придобихме увереност, стигнахме и до чисти положения, които не вкарахме. Трябва да признаем, че Спартак също имаше своите ситуации. Организацията на играта ни даде възможност да се противопоставим. За момента това е почти максимумът, което могат да дадат състезателите. Късно влязохме, закъсняхме със селекцията. Влязохме без почти никаква подготовка. Преодоляхме тези трудности и днес изглеждахме по друг начин.

Мисля, че зрителите останаха доволни от показаното на терена. Важно е не само за Бургас, но и за други градове да имат футбол. Надявам се в близко бъдеще да се върнат традициите.

Марица е много добър отбор. Те могат да бият всеки отбор в групата. Зависи как ще им се противопоставим. Ще се възстановим, а след това да може да направим и добър мач в Пловдив“, каза Стойков.