Стоичков: Ще бъда утре на мача 100%! Успех на моя отбор

0
hristo stoichkov 1 1

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви, че ще присъства на предстоящия сблъсък между ЦСКА-София и Левски на националния стадион „Васил Левски“. Двубоят е утре от 16:30 часа на националния стадион „Васил Левски“.

„Знаете, че съм цесекар. Желая успех на моя отбор. Да играят, да се наслаждават и публиката да се радва“, сподели Стоичков.

„Ще бъда утре на мача 100%, защото ми се отдаде такава възможност. Аз съм в България не за утрешния мач, а за тези деца. Това, което ще изживеят днес тези деца, ще остане за много дълго време. Утрешният мач е 90 минути.“

„Аз следвах моите детски мечти, които исках да се сбъднат. Не ми е бил лесен пътят. Знаете много добре, че на 12 години ме махнаха от футбола. Аз ходех и плачех на стадион „Марица“, защото не знаех какво ще стане с мен, но стиснах зъби и продължих. Аз винаги съм си следвал моите мечти. Когато следваш мечтите, трябва да ги постигаш, но с много труд“, каза още легендата.

loading...
предишна статияЕмо Спасов: Левски играе по-стабилно и организирано при Мъри! Бари не става, Цоневи са олицетворение на това, което искат левскарите
Следваща статияГаби Петрова: Бием Ботев с 3:1