Стига с експериментите в националния отбор на България, трябва ни треньор от класа

0
gonzo
-
-

След поредния огромен провал на България в квалификациите за Евро 2024 и тоталния резил на Младен Кръстаич е време да се спрат експериментите в националния отбор, трябва ни треньор от класа, който да е способен да извади тима от тази ситуация, в която се намира. Трябва ни някой, който да реанимира бързо и точно националния отбор. С експериментите трябва да се спре, защото вече е прекалено.

БФС и Борислав Михайлов така и в нито един момент не взеха чуждестранен национален селекционер с опит, който да застане начело на България. Дадохме път в кратката треньорска кариера на Лотар Матеус, Младен Кръстаич продължаваме да го гледаме какъв тотален провал е, даже няма чест да си подаде оставката.

Стига с експериментите! Експеримент ще бъде, ако Георги Иванов – Гонзо застане начело на националния отбор. Хайде, няма нужда!

Боби, Гонзо, добро утро, преспахте ли?!

Експеримент ще бъде, ако Александър Димитров поеме националния отбор. Той не успя да постигне никакви успехи с младежкия национален отбор, та ще застава начело на А тима. По каква причина? Ако има благословията на определени хора, да си ходи, да им води клубните отбори. Ако лобито е твърде сериозно, тогава егати президента на БФС! Успехът на Александър Димитров начело на младежите е, че взехме точка в гостуването на Естония 1:1 и загубихме само с 2:3 от Германия.

В България има достатъчно класни треньори, които в момента са свободни и заслужават да получат своя шанс, стига да искат, да се занимават с това посмешище, в което се превърна българският национален отбор. Разбира се, на първо място тези специалисти трябва да са готови да рискуват името си, защото е ясно, че си вкарват главата в торбата с минимален шанс да постигнат успех. Но България има нужда от класен треньор, който на първо място да въдвори ред в националния отбор. Имаме нужда от треньор, при който в националния отбор ще има дисциплина. Треньор, който също така няма да се поддава на натиска и да вика, който му кажат в националния отбор. Треньор, който да подпише дългосрочен договор с идея за развитие на тези играчи и отбора. Треньор, който да се ползва с доверието, с което се ползва в момента Младен Кръстаич, който резил след резил е непоклатим на поста национален селекционер на България.

Стига с експериментите в националния отбор на България, видяхме докъде стигнахме с експерименти. При Кръстаич сигурно се извъртяха едно 50 играчи през националния отбор. Имаме нужда от една монолитна основа от футболисти, на които да се разчита, да се дава шанс на тези, които се намира в най-добра момента форма и те да играят за националния отбор. Разликата в класата на играчите ни не е толкова голяма, та да плачем, когато някой го няма заради контузия.

Стига с експериментите в националния отбор на България, ако не се намери подходящ български треньор, то БФС е достатъчно богата федерация, която може да си позволи да назначи за треньор доказано треньорско име, а не да експериментира с поредния чужденец. Хубаво е и да погледнем по на Запад от Сърбия. Ясно е, че на някои от ръководителите на БФС приятелството им е ограничено до Сърбия поради липсата на друг език в речника, но и в останалите страни има достатъчно добри треньори.

Стига с експериментите в националния отбор на България! Стига с експериментите в БФС! Оставки, кога?

loading...