Стартира 17-то издание на турнира за купа „София“ под егидата на БФС

0
nonasofiame
-
-

Над 2000 деца на възраст от 7 до 13 години ще изиграят 224 мача в рамките на 3 дни в 17-ото издание на най-силния детски футболен турнир – купа „София“, който се провежда под егидата на Български футболен съюз.

Мачовете ще се проведат в периода 22-25 февруари на 6 от най-добрите футболни бази в София. В надпреварата се включват редица футболни клубове от България и чужбина.

Благодарение на безпрецедентната подкрепа на ръководството на футболната ни централа, в лицето на г-н Михаил Касабов – президент на БФС, г-н Валентин Чакъров – директор направление „Първенства и турнири“ и г-н Антони Здравков – председател на ЗС – гр. София, надпреварата ще се проведе при отлична организация, чрез подсигуряване на рефери и делегати за всички срещи, както и награден фонд.

Национална футболна база „Бояна“ отново ще бъде гореща точка на турнира, като там ще се изиграят 64 срещи от възрасти 2013 и 2014 година, а в последният ден на турнира базата ще бъде домакин на церемонията по награждаването, което ще бъде грандиозно събитие.

Домакини на турнира ще бъдат още 57 Спортно училище, футболна база „ДИТ“ – Драгалевци, WINBET Арена Суходол и Военна академия, терен Витоша 13 – Слатина.