Станислав Генчев се появи на „Герена“ със Сираков и Боримиров

0
stanislav genchev
Снимка: facebook.com/FCKrumovgrad
-

Бъдещият старши треньор на Левски Станислав Генчев посети стадион „Георги Аспарухов“. Младият специалист бе забелязан от dsport.bg в клубния магазин, който в последните дни отново чупи рекорди.

Досегашният треньор на Крумовград бе в компанията на Наско Сираков и Даниел Боримиров. Началниците явно развеждаха треньора из стадиона, а преди това са имали среща. Ръководните фактори на „Герена“ не бяха много щастливи от ненадейната среща.

Очаква се в следващите дни или часове Левски да представи Генчев и екипа му като треньори на „сините“. В щаба на новия старши треньор ще попаднат Живко Миланов, Дарко Тасевски и Йордан Господинов.

Генчев направи силен сезон начело на Крумовград, който записа 15 мача без загуба, преди да падне от Левски. Той започна сезона начело на Ботев Пловдив, но авантюрата му с „канарчетата“ беше кратка. По-предния сезон младият треньор води Локомотив София, а в кариерата си е бил начело на хегемона Лудогорец и родния му Етър Велико Търново. Станислав Генчев има опит и в националния отбор, където бе помощник на Красимир Балъков.

По бързата процедура: Левски се отърва от трансферна издънка!