Спешна селекция в Левски

2
pavel kolev petar hubchev georgi donkov

След двете поредни загуби на „Герена“ – 0:4 от АЕК Ларнака и 1:3 от Берое, Левски спешно иска да привлече централен защитник. Треньорът Петър Хубчев настоява за взимането не на двама, а на трима играчи.

Сините търсеха халф, който да замести Мариани, както и бек, който да е алтернатива на Иван Горанов. Сега обаче имат най-голяма нужда от човек в средата на отбраната. Причината е, че Нуно Рейш е много слаб от началото на сезона, а на всичко отгоре се и контузи. Каргас също е с травма, а и с изявите си показа, че е рисков и във всеки мач може да бъде изгонен. Ейолфсон не е готов за игра, а Деян Иванов просто не е дорасъл за титуляр.

От „Герена“ признаха, че искат да привлекат защитника на Ботев Кристиан Димитров и халфа на пловдивчани Тодор Неделев. Евентуални трансфери на двамата са далеч от финализиране, а може и въобще да не бъдат осъществени.

Левски се нуждае спешно от човек в центъра на ариегарда. Ако такъв бъде взет до 5 септември, то Рейш ще бъде използван като дефанзивен халф, за какъвто всъщност бе привлечен.

нови стари най-гласувани
Известие от
Виктор
Гост
Виктор

Защо чак сега, бе идиоти?!? С това трябваше да започнете, малоумници нещастни! Кой ви кара да изгоните прекрасен бранител като Яблонски?!? Кой?!? Дилетанти!!!