Спартак пуска свободен вход за мача с Литекс

0
spartak varna otbor

Спартак (Варна) се завърна в българския елит официално вчера. По този повод ръководството на клуба покани всички привърженици на домакинския мач срещу Литекс в следващия кръг, като обяви вход свободен. Двата тима се изправят един срещу друг на 11 май (събота) от 18:00 часа.

Ето какво пишат „соколите“:

ФК Спартак Варна ще участва в Първа лига през следващия състезателен сезон 2024/2025. Соколите изпълниха задачата на ръководството 3 кръга преди края на кампанията във Втора лига. Спартаковци не могат да бъдат изместени от първите две места в класирането. Тимът е лидер с 63 точки, пред Септември с 59, и Марек с 54.

За 45-и път в своята история ФК Спартак Варна ще бъде част от елитното ниво на родния футбол и заема девето във вечната ранглиста на българските клубове.

Ръководството кани всички привърженици на следващия домакински мач при свободен вход, за да споделим заедно радостта си от завръщането в елита на родния футбол и да сплотим семейството на соколите. ФК Спартак Варна приема Литекс на 11-и май, събота от 18 ч.

Честито на всички соколи. Винаги верни!