Созопол се изсмя на „фалита“ си! Румен Димов: Касата е пълна! Ще бъдем много по-силни

1
-
-

Появилите се информации, които „докараха“ ФК Созопол почти до фалит, не отговарят на истината. Това категорично обявиха от клуба пред KotaSport.com.

Припомняме, че от вчера в медийното пространство се разпространява новината, че клубът има солидни задължения за осигуровки и към доставчици. За квартири пък се дължала сумата от 20 хиляди лева. Освен това се твърди, че в касата на дружеството има 2585 лв.

„Доброжелателите ни да не се притесняват. Касата е пълна“, заяви пред KotaSport.com изпълнителният директор на Созопол – Румен Димов.

„Няма нищо вярно в появилите се информации, освен че г-н Панайот Рейзи вече не е президент на клуба. Младите хора, които застанаха начело на клуба, прочетоха с изненада тези писания, че едва ли не сме във фалит. Нека противниците на нашия клуб са спокойни. След Общото събрание имахме разговор с председателя на УС – Станимир Желев, с председателя на ОбС-Созопол – Георги Пинелов, с кмета на града – г-н Тихомир Янакиев и младите бизнесмени, които участват в УС на футболния клуб. Те докараха външни контрагенти, които допълнително ще увеличат бюджета на клуба. Очаква се никога досега, дори във Втора лига, Созопол да не е разполагал с такъв бюджет. Може би ще надхвърли два пъти това, което се тиражира.

Слушаме с насмешка коментарите на клубове, които се борят срещу нас. Нека всички бъдат спокойна. Нека бъдат сигурни, че след тези писания, отборът на Созопол ще стане много по-силен и резултатите ни ще бъдат още по-добри.

И последно, по повод на това, че едва ли не ни се правят някакви страховити ревизии. Прави се одит, за да се избегнат стари грешки, за да се работи така, както подобава на клуб като Созопол“, коментира още Румен Димов пред KotaSport.com. Той допълни, че, въпреки рисуваните апокалиптичните картини от вчера и днес, „небесносините“ снощи са празнували в елитно созополско заведение.

loading...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Глупости
Глупости
4 години по-рано

Господа от Кота Спорт, излиза, че вие тиражирате фалшиви новини и после си ги самоопровергавате