Соу: Мачът с Левски е важен! Всички сме щастливи, че Акрапович е тук, целите са трофеи

0
Снимка: cska.bg

Нападателят на ЦСКА-София – Али Соу – беше избран за играч №1 на изминалия кръг от efbet Лига.

„Благодаря за тази награда, важна е за мен лично и се чувствам щастлив.

Мачът с Левски е важен, знам, че е дерби, но целта ни винаги е да спечелим мачовете си. Трябва да сме още по-мотивирани да спечелим.

Всички сме щастливи, че Акрапович е тук и той иска да ни помогне да се развиваме и да постигнем целите си, печелейки трофеи с клуба. Вече виждаме много обещаващи неща и се надявам, че ще продължи по същия начин. Дори и за този кратък период той успя да ни помогне в някои аспекти.

В момента много играчи липсват и не сме в пълен състав. Не мога да кажа, че планът ни е да играем винаги с двама нападатели, но нямам претенции. Ако играя с партньор то ще се чувствам по-удобно.

Както виждате, напоследък играя на по-различна позиция, затова имам и повече свобода. Трябва да съм готов за тези положения, напоследък играем с двама нападатели и затова получавам подобни шансове.

Не познавах Акрапович лично, но познавах работата му. Видяхме се с него и поговорихме, той ме мотивира и вярва в мен, аз вярвам в него, така че се надявам заедно да вървим напред.

Искам да печелим повече мачове. Лично аз се опитвам се развивам и след това да започна да вкарвам повече попадения. Футболът не е лесен, когато си на терена. Може да направиш пропуск, но не трябва да си мислиш, че няма да дойде и следващ шанс, така че трябва да продължавам да подхождам със самочувствие.

Резултатът срещу Ихтиман е много добър за целия отбор, относно самочувствието особено, защото не ни се беше случвало често да вкарваме 5 гола. Самият аз съм по-мотивиран, защото знам, че ще имам възможност да вкарвам повече голове.

Мисля, че срещу Йънг Бойс ще е различно сега, защото имаме нов треньор, което ще е позитив за нас. Това е много важен мач, така че ще се опитаме да спечелим трите точки“, коментира Соу.