Словесна война Венци – Фийни! Босът: Некадърен треньор; Северноирландецът: Явно се интересува от мен

0

„Не съм треньор, за да кажа аз къде сме били по-добри“. Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след победата с 1:0 над Пирин в мач от осминафиналите на турнира за Купата на България.

Той каза още, че неговият отбор продължава заслужено, а освен това се изказа доста остро срещу треньора на „орлетата”, обявявайки го за некадърен.

„Тези мачове са един мач и елиминация. Може и да не си по-добър, но най-важното е да продължиш напред. Продължаваме заслужено“, каза Стефанов ,

„Целта е да момчетата да играят всеки мач за победа. Гледам Пирин – имат страхотен отбор, имат половин национален отбор. Но имат един некадърен треньор и са на дъното. Не го знам треньор ли е, какъв е, но аз не бих го взел и с косачката!“

„Доволен съм от Мапуку. Аз го познавам, знам какво може. Ако покаже това, което може, ще ни е от голяма помощ.“

„Не се интересувам от мнението на другите!“. Така пък треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира думите на боса на Славия Венци Стефанов, че е „некадърен треньор”.

„Явно се интересува от мен, щом така говори”, коментира северноирландецът след поражението на своя отбор с 0:1 от „белите”.