Славен „син“ капитан: На Левски му трябва човек с твърда ръка! Потенциалът на този отбор е това

0
petar petrov
Кадър: sectorbvideo

Бившият капитан на Левски – Петър Петров – сподели мнението си за представянето на „сините“ в последно време. Той заяви, че не е сигурен до какво би довела евентуална треньорска смяна.

„Не съм доволен от играта срещу Ботев Враца. Не видях дух и живец от страна на „сините“. Мисля, че това е нивото на тези играчи. Преди това отпаднаха и за Купата на България. Хебър се хвърлиха и спечелиха. Напълно заслужено победиха. Не знам какво се случи след евротурнирите, но няма никакъв ентусиазъм. На „Герена“ с всеки следващ мач ходят по-малко хора, а това е показателно. Николай Костов го познавам добре. Той е благ характер и много коректен, но явно на Левски му трябва човек с твърда ръка. Трябва да има ред и дисциплина. Не знам какво е положението в съблекалнята, но то се вижда на терена. Липсва настроението в играта на Левски. Бразилците от какво могат да бъдат недоволни? Това е трамплин за тях и за евентуални по-големи бъдещи трансфери. Хората ги приеха добре. Явно с добра приказка не се получава и трябва да се държат нещата под контрол. Искам с точно и коректно отношение да се случва, но явно с този метод не се получава. И да се смени
Николай Костов – ще има импулс за няколко мача, но потенциалът на този отбор е това.

Без двама или трима качествени играчи – не вярвам да се случат нещата. Трябва да се вземат няколко попълнения. Задължително един опитен вратар. Пламен Андреев да бъде резерва и да се учи покрай него. Да, той е млад и аз го харесвам. Трябва да му се дават шансове, за да израства. Но ни вкараха много голове заради негови грешки. Нямам нищо против момчето, но трябва опитен страж. Опитът идва с времето. Не става от днес за утре. Оттам нататък има нужда от нови играчи на всяка една позиция. Не мога да кажа какво е финансовото положение, но е ясно че не е цветущо. При добро търсене и желание, то може да се намери нещо качествено за по-малко пари. Не съм за смяна на треньора, защото не зависи само от него. Като не върви отборът се минава през кризи. Тази година е приключила в общи линии. Купата замина, а титлата е мираж. Остана да се борим за зона Европа. Лудогорец показаха, че няма кой да ги спре и тази година. Черно море не вярвам да издържат. Сега разградчани все още играят в евротурнирите. В един момент ще отпаднат и ще играят само в първенството. И да сменят треньора, и да не го сменят, за мен е загубена годината. Всичко е в ръцете на ръководството. Яд ме е, защото Костов е свестен човек и добър треньор“, сподели Петров пред „Мач Телеграф“.