Скоро ще спрат и течовете от ДЮШ на Левски

0
Снимка: levski.bg

Не е приятно, когато обещаващ юноша напусне „Герена“ рано-рано. В доста от феновете, които следят изкъсо положението в клуба, остава горчилка. Дали момчетата са прави, или не. Това пък времето ще покаже, защото доста от тези, които напират за ранен трансфер в чужбина си чупят зъбите.

Едно е сигурно обаче – скоро и тези течове ще спрат. Вярно, Левски никога няма да бъде застрахован, но пък Станимир Стоилов показа от друга страна, че нито един младок няма да остане незабелязан. В двете контроли, които проведе, откакто се завърна на „Герена“, той смело заложи на момчета от школата.

Някои биха казали, че Стоилов просто бе принуден на тези ходове, защото нямаше кадри. Почти цял отбор бе в националните отбори у нас и в чужди страни. Да, но какво от това? Просто от тази ситуацията спечелиха три страни – Стоилов, който имаше възможност да види повече играчи, самите футболисти, които се напънаха като за световно, за да го впечатлят, а в крайна сметка и Левски. Защото едно е сигурно – изявите на част от тези момчета в първия отбор няма да са епизодични. Бъдете сигурни. А по този начин ще спрат и течовете в ДЮШ. Кой би искал да се махне от Левски, след като вижда, че там вярват в него – никой./ „Мач Телеграф“

loading...
предишна статияЛевски пусна в продажба билетите за дербито
Следваща статияЛоко Сф подписа с двама от най-големите си таланти