Скандално! Локо (Пд) няма достъп до новопостроените трибуни на „Лаута“

0
lokomotiv plovdiv fenove
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv
-
-

Изпълнителният директор на Локомотив (Пд) – Павел Колев – разкри, че клубът няма ключове за двете новопостроени трибуни на „Лаута“.

„Едно от най-важните неща, които трябва да се случат в Локомотив, е тези, които ще управляват клуба, да се фокусират върху футболната част и върху това Локомотив да стане пълноценен ползвател на стадиона. В момента като клуб нямаме достъп, нямаме ключове от двете новопостроени трибуни. И аз нямам отговор на въпроса защо. Има помещения, които се предвидени за ползвани, а ние не можем. Всичките ми разговори с Община Пловдив са завършвали, че общината чака от някого ключа, за да го даде на клуба. А ние имаме подписано споразумение и сме легален ползвател. Това обаче нищо не променя вече трети месец. Не сме мръднали и на йота от лятото. Това носи огромно разочарование на феновете, които искат да си купят нещо. Ние нямаме физически магазин.

Другото много важно е наистина да се фокусират върху футболната част. Т.е. да мислят за Локомотив и неговото бъдеще, а не за обществени поръчки и строене на трибуни“, заяви Колев.

loading...