Скандал на роден мач: Футболист-фен нахлува и удря играч на гостите, няма охрана?

0
-
-

Сериозен екшън се е разиграл на мач у нас, твърди читател на KotaSport.com. Той се представя като свидетел на случката и ни изпраща описание на това какво според него се е случило на редакционната ни поща за рубриката „Стани репортер“.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „СТАНИ РЕПОРТЕР поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Ето и какво пише до KotaSport.com нашият читател, без редакторска намеса:

Голям екшън се разигра на стадиона в „Железница“ на мача срещу Обеля Сити от АОГ ЮГ … Грозните сцени станаха в края на мача, играч на ФК Обеля Сити беше изгонен за втори жълт картон, когато футболиста на домакините Марио Христов (явно не попаднал в групата за мача) успя да го удари през огражденията на терена, където е кафе-бара на стадиона, футболист на гостите го попита,, защо го направи“, и същият Христов нахлу на терена да се саморазправя с играчи на гостите…ТУК ВЪПРОСА Е КЪДЕ Е ОХРАНАТА, КЪДЕ Е ДЕЛЕГАТА ОТ СРЕЩАТА, ЗАЩО НЯМАШЕ ОХРАНА С ЖИЛЕТКА, или само на хартия имаше?????? При положение, че има забрана за публика, а на кафето което е в границите на стадиона имаше хора, както и въпросния Марио Христов беше там, и да няма охрана на стадиона е повече от недопустимо. От щаба на „Обеля сити“ ще пуснат жалба до БФС с искане за строги санкции на домакините.

„Обеля Сити винаги е бил коректен отбор и нашите мачове протичат цивилизовано и с респект към съперника. За пореден път в „Железница“ сме свидетели на грозни сцени. Дано делегата на мача г-н Крачанов да е описал ексцесиите които станаха. Да не говорим, че домакините псуваха през цялото време съдиите и картони нямаше.ВЪПРОСА Е ЗАЩО КОГАТО ТЕ ПСУВАТ, ТИ САМО ГИ ГЛЕДАШ И ИМ СЕ УСМИХВАШ, НА КОЙ ПРАВИШ ДОБРО ГОСПОДИН СЪДИЯ КАТО ДОПУСКАШ ТОЛКОВА СЕЛСКО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ДОМАКИНИТЕ, ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК, НО ДНЕС ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ СЕ ВЪРНАХМЕ В КАММЕННАТА ЕРА! Пускаме жалба и искаме своеволието в „Железница“ един път завинаги да спре“, споделиха от щаба на Обеля сити.

Домакините имат детски групи – на какво ги учите господа от СЕЛО Железница, ако ги учите на това държание от вас през второто полувреме, по-добре тези деца да се ориентират към друг вид спорт!“, пише нашият читател. Той допълва, че ще изпрати и видео от грозните сцени в „Железница“.

loading...