Синът на Батков изригна срещу Сектор “Г”: Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си “фенове”!

0
todor batkov mladshi
Снимка: facebook.com/todor.batkov
-

Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков – Тодор Т. Батков – изригна след дербито между “сините” и ЦСКА-София. Повод станаха използваните от “червените” фенове пиротехнически средства.

“Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си “фенове”!

С очите си видях как от сектор Г започнаха да обстрелват феновете на Левски в сектор А с ракети и други пиротехнически средства. Имаше поне десет изстрела директно в лицата на хора от публиката на Левски – в множество, включващо и деца.

Младо момиче е получило изгаряния и на полувремето е отведено с линейка към болница. На свой ред полицията не реагира по никакъв начин и това даде възможност на още пиротехнически изделия да полетят от сектора на “червените”. Стигна се до влизане на полиция в Сектор “А”, вместо в Сектор “Г”.

Редакция: Разбрах, че на предишен мач с ЦСКА-София, идиотите от Сектор Б са хвърляли бомбички и ракети в секторите с фенове на противника. За жалост идиотите явно са и в двата лагера…”, написа Батков – младши в социалните мрежи.

loading...
#
предишна статияГоляма надежда на родния баскет расте в Дунав
Следваща статияЛудогорец набеляза заместник на Тиаго! Влиза в битка с грандове за голмайстора на косоварския шампион