„Син“ купон до ранни зори! Награди, песни и много емоции за вековния Черноморец (ВИДЕО+СНИМКИ)

0

Празненствата за 100-годишния юбилей на Черноморец продължиха до малките часове на днешния ден. Както е известно, вчера бе организиран демонстративен мач между легенди на „акулите“ и такива на родния футбол, голяма част от които бяха сред героите от САЩ’94.

След срещата, участниците в двубоя, организаторите на събитието и фенове на Черноморец се насочиха към известен ресторант в Бургас, където купонът продължи. Почетният президент на Черноморец – Тома Томов, раздаде от името на клуба множество плакети за заслужили футболисти и деятели на Черноморец. Много от тях взеха микрофона, за да благодарят за оказаната чест и да пожелаят съвсем скоро отборът да се завърне на полагащото му се място – във футболния елит на България.

Изключително емоционален бе моментът, когато дойде ред за плакета на покойния Владо Стоянов. На сцената, за го вземат, излязоха неговите синове. Привържениците пък започнаха да скандират името на славния голмайстор.

Феновете на Черноморец пък създадоха прекрасна атмосфера в ресторанта. През цялото време те огласяха заведението със скандирания и песни за любимия си отбор.

Към края на празника дори хвърляха във въздуха един от любимците си – Стефан Трайков.

За да бъде подобаващо завършено тържеството, бе подготвена голяма торта. На нея, освен клубната емблема, имаше и някои от най-популярните архивни снимки от вековната история на Черноморец. Апетитният сладкиш бе разрязан от старши треньора на „акулите“ – Радостин Кишишев и президента на клуба – Костадин Марков.