Симитли бе домакин на първия турнир в помощ на малкия Емилчо

0
simitli turnir emilcho
-

Днес на стадиона в град Симитли се проведе един от кръговете на благотворителния футболен турнир, организиран в помощ на малкия Емилчо.

Малкият шампион е на 9 години и е с диагноза спастична церебрална парализа. След последната операция в турска клиника, той вече ходи самостоятелно, но за съжаление борбата му не спира до тук. Необходима е още една операция, а след нея дълги месеци на рехабилитация.

Благотворителното спортно състезание бе подкрепено от кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който лично поздрави Емилчо и му пожела успех.

Гости на мероприятието, които също подкрепиха инициативата бяха Валентин Чакъров директор на първенства и турнири в БФС, както и Марио Костурков експерт по почтеността в БФС.

Организаторът на благотворителния турнир Георги Иванов благодари на всички, деца, родители, гости и приятели, които днес се включиха и подадоха ръка на малкият Емилчо. Иванов допълни още, че турнира ще протече с още два кръга, през които кампанията за събиране на средства продължава.

Ето и сметката за тези,които решат да помогнат на малкия Емилчо.emil smetka

loading...
#
предишна статияКошмар за роден футболист! Закараха го потрошен в болница
Следваща статияПърво в KOTASPORT : Вили Вуцов поема от утре нов отбор във Втора лига!