Симеон Славчев благодари на лекарите, след като пребори COVID-19

0

Футболистът на Левски Симеон Славчев успя да пребори коронавируса и благодари на всички лекари, които са се погрижили за неговото здраве.

„Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова, лекарите и целия екип от УМБАЛ „Св. Анна“ гр. София !

Думите не стигат да изкажа благодарността си към д-р Миронова и целия екип борещ се в Ковид отделението с инфекцията и последиците от нея!

 

Още един титуляр на Левски пропуска гостуването на Черно море

 

Прекланям се пред вас и ценя мисията и жертвите, които правите в името на здравето и живота на хората! Видях с очите си какво представлява инфекцията и разбрах колко е страшна и опасна! Видях през какво преминавате и колко Ви е тежко! Вие сте нашите герои! Ако има някой, който не вярва в сериозността на заболяването и последствията, нека отдели една вечер в отделението и ще разбере колко им е тежко на хората борещи се на първа линия с инфекцията! Тези лекари се борят за всеки един живот и заслужават най-голямото признание и благодарност!

Благодаря Ви , че се погрижихте за моето здраве благополучно! Престои ми възстановяване и се надявам най-скоро време да успея да започна тренировъчен процес! Пазете се и спазвайте мерките!

С огромно уважение: Симеон Славчев“, написа футболистът на Левски.

Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова ,…

Posted by Simeon Slavchev on Wednesday, 7 April 2021

loading...
0 0 vote
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments