ШОКИРАЩО: Селски кмет разпореди да се запали стадион, скача на бой с пожарникари и полицаи

0

Супер нагло поведение е демонстрирал кметът на пазарджишкото село Ветрен дол Димитър Христосков вчера, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на свои източници. Рано сутринта на тел. 112 бил получен сигнал, че гори стадионът в селото. Незабавно на място бил изпратен екип пожарникари от Белово, тъй като обстановката в момента е пожароопасна, а в близост до спортното съоръжение, само на няколкостотин метра, има гора.

След като пожарникарите потушили огъня, при тях разярен пристигнал селският кмет и се развикал защо са гасили и кой им е наредил. Отсякъл, че той е заповядал да запалят сухите треви на стадиона, за да се прочисти съоръжението. Пожарникарите вдигнали ръце от арогантността на управника на Ветрен дол и извикали полиция. Христосков скочил и на ченгетата с гневни думи, заплахи и обиди.

В крайна сметка огнеборците съставили акт на кмета за това, че пали сухи треви и стърнища, а полицаите му съставили акт за това, че е отказал да даде документите си за самоличност. Така засега сагата се разминала без арест, но само засега, коментираха пред БЛИЦ източници на разследването.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от