Шимунджа: Резултатът винаги е важен, защото ти дава повече мотивация

0
Снимка: ludogorets.com

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви след поражението с 1:2 от Хановер, че към този момент Каули е футболист на “орлите”, въпреки че не взе участие в днешната проверка. Също така словенецът похвали лидерските качества на единственото ново попълнение в тима – защитникът Диниш Алмейда.

“Резултатът винаги е важен, защото ти дава повече мотивация за следващия двубой. Имаме 8-9 тренировки, така че сме в началото на лагера. Въпросът е как ще го приключим. Те са в края на подготовката.

Направихме няколко добри комбинации, за което съм щастлив, но не съм доволен от загубата.

Важно е на всяка позиция да имаме качествени футболисти. Говорих със Спас да играе на тази позиция (б.а десен бек). Като начало съм доволен. Имаме желание да привлечем нови, очаквам скоро позитивна информация.

Диниш Алмейда показа доста добри неща в предишните дни. Днес показа, че може да командва защитата. Много качествен футболист. Вярвам, че с усърдна работа ще бъде добър за нас”, разясни Шимунджа.

“Каули е част от нашия отбор, ще говорим с ръководството и за това какво предстои”, допълни треньорът относно това дали бразилският плеймейкър ще бъде трансфериран в друг тим.