Шефът на Спартак Пд: Вземаме 4-5 нови,ще се зъвърнем при професионалистите!

0
-
-

Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан призна пред Football24.bg, че като цяло е доволен от представянето на отбора през полусезона в Югоизточната Трета лига.

Той е на мнение, че тимът може да се представя доста по-добре и поради тази причина ще бъдат взети марки с привличането на няколко футболисти, които вече са договорени.

Спартаклии делят върха с отбора на Несебър, а целта пред тима остава непроменена – влизане във втория ешалон на българския футбол и завръщане сред професионалистите.

“Не оставихме силната ни серия в началото на сезона и поредицата от победи да ни заблуди. В крайна сметка мога да кажа, че оценяваме полусезона като добър за Спартак (Пловдив). За съжаление в последните мачове имахме и кадрови проблеми, като това попречи да се представим на нужното ниво в някои срещи”, коментира той.

“Делим първото място с Несебър и в крайна сметка сме в добра позиция да атакуваме Втора лига. Целта ни е да се завърнем сред професионалистите в края на сезона. Вярваме, че ще я постигнем”.

“Мисля, че по-доброто представяне през втория полусезон, каквато ще бъде и нашата цел, минава през една добра зимна подготовка и през привличането на няколко качествени попълнения”.

“Вече сме договорили 4-5 нови футболисти, наистина доста добри попълнения за нашия отбор. Не искам да им споменавам имената обаче все още, докато не ги обявим и всичко не е официално. Знае се само за Пламен Цончев, който вече се е разбрал с нас”.

“Треньорската смяна бе правилен ход и не съжаляваме за нея. Иван Кочев си върши добре работата. Старият ни треньор в момента е начело на Родопа и също се справя добре. За нас водещото не са резултатите, а перспективата. Това беше добре обмислен ход”.

“Мисля, че ако нямаме толкова проблеми с контузени състезатели и имаме по-добър набор от класни футболисти можем да използваме ротационния принцип през втория полусезон и това да ни помогне до голяма степен на представянето”.

“Знаете, че през лятото не беше лесно с оглед на факта, че имахме доста нови и практически градяхме почти изцяло нов отбор”.

“Има интерес, както казвате, към нашите голмайстори Тодор Тодоров и Георги Лазаров, но за момента те остават при нас и вярвам, че ще ги задържим”.

loading...