Шеф на сръбския футбол: Никой не е надиграл България! Иска ми се да изтърпят Кръстаич – ще има резултати в следващите квалификации

0
mladen krastaich
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam
-
-

Спортният директор на националните отбори на Сърбия – Стеван Стоянович – даде висока оценка за представянето на националния ни отбор, макар да ни се закани, че ще ядем здрав бой в Лесковац. От този двубой зависи дали „орлите“ ще се класират директно за европейското в Германия. Той бе накаран от Хепи Тв да направи разбор на представянето на съседните страни на Сърбия.

„Хърватите сами си направиха проблеми. Те са заедно от много време. Затова не знам как успяха да се провалят в група с Турция и Уелс. Сега зависят и от другите, но имат и бараж в Лигата на нациите. Не се притеснявам за тях. Младен Кръстаич подмлади националния отбор на България. Ако анализираме техните мачове, то трябва да признаем, че те не за загубили лесно нито един мач, нито пък някой ги не надиграл. Иска ми се да го изтърпят. Със сигурност ще има резултати в следващите квалификации. Румънците могат да се класират, но се вкараха в мътилка. Босна… Там търканията са много. Не искам да съм на тяхно място. Словения направи сериозен отбор. Там резултатите не са случайни“, обяви той, цитиран от „Мач Телеграф“.

loading...