Шеф на Лудогорец: Трансферът на Тиаго ще е рекорден за БГ футбола! Запазваме си част от правата му!

0
Снимка: ludogorets.com
-

Спортният директор на Лудогорец Георги Каманаджуков разкри в интервю пред Дарик радио, че Клуб Брюж купува Игор Тиаго за малко под 8 милиона евро. Разградчани запазват 12.5% от правата за футболиста.

 

Караманджуков сподели още какво е бъдещето на треньора Ивайло Петев и дали има други оферти за играчи на „орлите“.

„Ивайло Петев продължава да е начело на Лудогорец. Аз казах и при смяната, и след Купата. Неговият договор има още две години. Всички работим да си го изпълни. От „В“ група е в този клуб. Знае най-малката подробност. Събра доста опит. Работи с много добри футболисти. Надявам се да вървим напред“, заяви Караманджуков.

„Има оферти за доста от нашите състезатели. Ние направихме една много добра есен в Европа. Играхме повече от много добри мачове срещу Рома и Бетис. Показахме, че сме с класи над шампиона на Финландия. Показахме отлични игри и е най-нормално да има оферти. Не крием, че към Кирил Десподов и други наши състезатели има интерес“, добави той.

„Трансферът на Игор Тиаго е завършен. Въпрос на часове е двата клуба да го обявят. Лудогорец се разделя с него. Сумата е рекордна за българския пазар. Малко под 8 милиона е и не е за 100% от правата на футболиста. Запазваме си 12.5% за бъдещ трансфер. Имайки предвид, че Брюж продава много скъпо… Това момче е на 21, в края на месеца ще навърши 22. Направи фантастична пролет. За всички е ясно, че Кирил и той бяха най-добрите плюс всички други – треньорите и щаба. Постигнахме Купата и 12-а титла“, каза още Караманджуков.

Ще има сделка! Голмайсторът на Лудогорец се сбогува с отбора!

loading...
предишна статияЩе има сделка! Голмайсторът на Лудогорец се сбогува с отбора!
Следваща статияЛевски удължи договорите на трима (СНИМКИ)