Шеф на БФС в „От воле“: Как се свирят мачове в България, имало ли е съдии в багажници и накъде върви футболът ни!

0
dimitar kostov
-

Шефът на регионалната структура на БФС-Бургас – Димитър Костов – гостува в предаването „От воле“ на KotaSport.com. Той коментира актуалната ситуация в регионалния футбол, състоянието на стадионите и нивото на отборите. Костов даде своето мнение и за незапомнената криза в бургаския футбол, от която не се вижда изход.

Като бивш елитен рефер гостът се върна и назад в годините, когато за родните футболни съдии беше предизвикателство да се свирят мачове у нас. Особено в някои населени места. Той говори и за начина на подготовка на младите рефери и някои тънкости, които са важни за тяхното ниво и степен на отговорност. В предаването бяха засегнати и други актуални теми от родния и регионалния футбол.

Цялото предаване може да гледате във видеото по-долу, както и в Youtube канала на KotaSport.com. Освен това, то вече се излъчва и в телевизиите Канал 0 (Бургас), Диана кабел (Ямбол), ТВ 6 (Сливен) и Зетра ТВ (обхваща градовете Плевен, Ловеч, Троян и Тетевен).

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!

loading...
предишна статияБразилия победи Швейцария и продължава напред
Следваща статияМайко мила! 7 потрошени автомобили и 10 арестувани фенове след екшъна в Перник!