Шеф на Берое разкри: Може да продадем две от звездите си!

0

Берое може да продаде още две от своите звезди. И докато за евентуален трансфер на Ибрахима Конте се знаеше, пред „Меридиан Мач“ спортният директор Валентин Грудев призна, че Педро Еуженио също може да бъде продаден.

„Все още има вероятност да продадем двамата играчи. Всичко обаче е въпрос на преговори“, каза шефът.

Изгрелият през есента със зеления екип Конте има договор до догодина с Берое, което значи, че който иска да го привлече, ще трябва да извади сериозна сума за правата му.

Преди дни Рубен Бригидо бе продаден на казахстанския Ордабаси. Валентин Грудев призна, че всички нови футболисти в състава на Димитър Димитров са картотекирани.

„Мога да го кажа така – на 90% сме ги картотекирали. Ще уредим всички, а това, което ни помага, е че те са с европейски паспорти“, коментира той.

През зимата Берое привлече французите Стив Фуртадо и Теди Мезаг, бразилецът Октавио, конгоанецът Гаю Макута и сенегалецът Алиун Фал. Бяха взети още Генади Ганев от Дунав и Крум Стоянов от Етър.

„Очаквам и се надявам Берое да влезе в Топ 6. Етър е отбор, който няма как да подценяваме. Те ще играят освободено в Стара Загора. Трябва да ги победим и да започнем подобаващо футболната пролет“, завърши Грудев.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от