Шеф на Берое иска повторение от победа над Левски през 2009 г.

0
ivan yanakiev

Шеф на Берое си пожела „зелените“ да повторят гостуването на Левски от 2009 година.

„Тогава 90 минути „сините“ доминираха на терена, но Петър Димитров им вкара гол в последната минута. И победихме с 1:0″, спомни си членът на УС Иван Янакиев пред „Мач Телеграф“.

„Надавам се да направим добър мач. За съжаление сами направихме така, че нещата да не зависят само от нас (б.р. „зелените“ чакаха развръзката от срещата между Славия и Крумовград). Изпуснахме да победим в мачове с отбори, които са в долната шестица. Става въпрос за двубоите с Етър и Ботев Враца. Имахме и силни мачове като този с Локомотив Пд, който също не можахме да вземем. Смятам, че отборът ни е добре подготвен и ще се представи добре срещу Левски. Иначе голямата загуба я претърпяхме. Себастиан Вия няма да може да играе срещу „сините“. Трудно е да си представиш Берое без него в момента“, продължи той.

„Ще се борим докрай, независимо в коя част на таблицата ще попаднем. Показахме, че сме отбор, който може да играе силно и със силните. Имаме място в елита. Не мога да приема обвиненията, че играем защитно. Просто треньорът ни умее да напипва моментите – кога да сме по-прибрани и кога изнесени напред“, каза още той.

„Надявам се публиката да се върне и да ни подкрепи. Особено, ако сме в шестицата, която се бори за оставане“, каза още Янакиев.