Сериозна дилема в Левски!

0

Сериозна дилема имат в Левски преди двубоя с Лудогорец, който е днес от 20,45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, пише „Мач Телеграф“. През седмицата се твърдеше, че Живко Миланов няма да пипа състава, който измъкна 0:0 от Черно море на „Тича“. „Сините“ обаче искат и да изпотят малко Дамбраускас, който през седмицата претърпя сериозен шамар след отпадането от турнира за Купата на България с 1:2 от ЦСКА-София. Затова на „Герена“ са обмисляли дали да не заложат на вариант с трима защитници в лицето на Живко Атанасов, Георги Александров и Тома Даске. За последно тази схема бе ползвана срещу Славия за Купата. Тогава обаче „сините“ претърпяха сериозно фиаско.

Двама чужденци готови да останат на „Герена“! Друг е изкушен с многократно повече пари

Иначе се очаква сред титулярите отново да се завърне Илия Юруков, който дойде на „Герена“ именно от школата на Лудогорец. Във Варна Юруков бе резерва за сметка на юношата Марин Петков. Сега обаче от Левски ще търсят повече сигурност в играта си.

Здравко Димитров пък е готов, но най-вероятно ще остане резерва, след като дълго време тренира отделно от останалите и не е напълно готов, за да излезе като титуляр.

loading...