Септември София с позиция относно тенденциозно съдийство

0
septemvri sofiq botev vraca
Снимка: facebook.com/BotevVratzaOfficial

От Септември София поискаха наказания за главния съдия Мариян Гребенчарски и неговите помощници след двубоя между столичани и Янтра Габрово, спечелен от габровци с 2:1. От клуба пуснаха и видео, онагледяващо ситуациите, с които не са съгласни как са били отсъдени.

„На вниманието на цялата футболна общественост и медиите!

За втори път през сезон 2023/2024 година, отборът на Септември губи двубой, не благодарение на показаното на терена, а благодарение на тенденциозно съдийство в разрез с всички общоприети правила за феърплей!

Главният рефер Мариян Гребенчарски и неговите помощници показаха всякаква липса на морал и феърплей в своите действия, което явно показва, че двубоят между отборите на ПФК Септември София и ОФК Янтра 2019 Габрово бе решен другаде, но не и на терена!

Призоваваме за наказания и спазване на правилниците! Септември е единственият клуб в България развиващ и даващ път на своите юношески футболисти, като по честен път с футболни достойнства се борим да достигнем отново Първа лига и да дадем трибуна на нашите състезатели да се мерят с най-големите! Не ни помагайте, но не ни пречете!

Изпращаме официално становище до г-н Михаил Касабов – президент на БФС, г-н Давид Борбалан – председател на съдийската комисия, г-н Валентин Чакъров – директор направление „Първенства и турнири“ и копие до г-н Неделчо Михайлов – отдел „Спортно – технически“, както и видео моменти със спорните ситуации, отнели нови три точки от актива на септемврийци.“