Септември освобождава французин

0
alasan diabi

Ръководството на Септември (София) е стартирало преговори за разтрогване на договора на французина Аласана Диаби. Защитникът започнал да прави фасони пред треньорския щаб затова, че не е част от титулярния състав и това е провокирало решението на клуба да му посочи изхода, пише “Тема Спорт”.

Той записа 6 мача от началото на сезона и определено не показа, че е с класа над българските си конкуренти. След възстановяването на Стилиян Николов, който се очаква днес да е титуляр срещу Локомотив (София), изборът на централни защитници пред Христо Арангелов става доста богат. Той разполага с румънеца Александру Бенга, както и с младите Васил Добрев и Иван Арсов. В центъра може да се изявява и Георги Стоичков, който е използван и като десен бек, и като вътрешен халф.

Очаква се дебют днес да направи последното ново попълнение на Септември – Дарко Глишич. Македонецът е ляв бек и ще може да покаже качествата си, които са му осигурили и повиквателни за националния отбор на своята родина. В състава място ще намери и колумбиецът Веласкес, докато другият футболист с паспорт извън ЕС – Яя Меледже, ще получи почивка и въобще няма да е в групата.