Сензация в Трета лига праща треньорите си в Пирин (Благоевград)

0
sozopol fratriq (17)

Проектът „Фратрия“ може бързо-бързо да се озове в елита, макар и не с това име. Именно собствениците на сензацията от Североизточната Трета лига стоят зад спасението, което се очаква за Пирин, съобщава „Мач Телеграф“. Както вече стана ясно, „орлетата“ ще имат нови собственици. И първото им действие е било уволнението на Иво Тренчев. Треньорът е бил уведомен, че вече не е желан след контролата с Локомотив Сф, която бе спечелена с 3:1 в Благоевград.

Пирин (Бл) потвърди KOTASPORT! Прави треньорска рокада заради новите инвеститори

Вчера стана ясно, че Пирин ще бъде воден временно от клубната легенда Петър Михтарски и Мирослав Митев, познат с прякора Главата.

„Орлетата“ обявиха, че в четвъртък ще разкрият повече подробности около новите треньори и силните хора, които се заемат с нещата. Заместникът на Иво Тренчев обаче е ясен – Александър Бабич. Досега той бе начело на Фратрия. Ще му помагат Евхени Гащук и Александър Ловренцов. Последният ще се грижи за вратарите.

Емануел Луканов пък поема нещата във Варна, където шефовете на Фратрия ще продължат да развиват отбора си. Иначе връзките между този тим и Пирин прозряха още преди дни, след като „орлетата“ привлякоха Данило Полонский от аматьорите,