„Сектор Г“ готви нов залп към „червеното“ ръководство?

0
cska fenove
Снимка: cska.bg
-
-

Организираните привърженици на ЦСКА-София от фенклуб „Сектор Г“ изглежда готвят нов залп към клубното ръководство. Това анонсираха самите те с публикация в социалните мрежи вчера. „Гласът на „Сектор Г“ – нашият подкаст, се завръща! За жалост този път няма нищо позитивно за обсъждане, но е време да спрем с недомлъвките и широката общественост да узнае нашето мнение за моментното, а и не само, състояние на любимия ни клуб. Очаквайте ни много скоро…“, обявиха феновете в социалните мрежи.

Напрежението на „Българска армия“ е доста голямо след катастрофалния старт на сезона, като след домакинските срещи със Сепси и Славия се стигна до нецензурни реплики и обиди към футболисти и шефове, а след срамната загуба с 0:3 от Лудогорец в Разград гредите на официалния терен бяха счупени. През уикенда пък на оградата на гостуващия сектор в Стара Загора при визитата на Берое бе закачено знаме, насочено срещу ръководството. На него бе изобразен Гриша Ганчев, а върху него беше изписано „ДеМикренизация“. Впоследствие една от основните фракции в „Сектор Г“ – Offenders, сподели илюстрацията и в социалните мрежи.

Така изглежда отново отношенията между клубното ръководство и организираните фенове са максимално обтегнати. Припомняме, че през първата половина на миналия сезон привържениците упражняваха бойкот и не присъстваха на мачовете на тима с искания за промяна в управлението. Той започна след загубения финал за купата на България от Левски с 0:1 в средата на май 2022 г. Ултрасите се завърнаха на трибуните в началото на тази пролет, като подкрепиха тима, воден от Саша Илич, в борбата му за шампионската титла. „Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга. Опитахме да повлияем с отсъствие – не стана. Време е да пробваме с присъствие“, обявиха през февруари от „Сектор Г“./ „Тема спорт“

loading...