Сашо Везенков е новият шеф на Балкан Ботевград

0
-

Oбщото събрание на баскетболния шампион Балкан избра ново ръководство. При необходимия кворум присъстващите членове гласуваха отчета на Михаил Михайлов за изминалата 2022 година, а след това приеха и оставката на досегашния Управителен съвет. Тя бе подадена на 8 декември миналата година.

Следващата точка в дневния ред беше избор на ново ръководство. Бяха предложени петима души – Сашо Везенков – старши, Теодор Пеев, Христо Ценов Иванов, Николай Иванов и Маргарит Иванов, които бяха избрани единодушно. Беше решено да не бъде избиран изпълнителен директор. Също единодушно за председател на новия Управителен съвет беше избран Сашо Везенков.

„За мен е чест, но и много голяма отговорност. Искам да благодаря на старото ръководство на клуба, с него работихме много добре, бяхме в синхрон. Не разбрах обаче мотивите, с които досегашният председател Михаил Михайлов реши да си подаде оставката“, каза след избора му Везенков, който е и генерален мениджър на БК Балкан.

„Нашата цел ще бъде Балкан да достигне нивото на баскетбола в повечето европейски страни. И да остане пример за България, какъвто досега винаги е бил. Уверявам ви, че Балкан ще продължи по същия път със стремеж да се доближи до нивото на европейските клубове. В Ботевград всеки разбира от баскетбол. Но е обидно, че за този сезон са продадени само двеста абонаментни карти. Надявам се на следващото Общо събрание на клуба да присъстват поне десет пъти повече хора“, добави той.

loading...
предишна статияЛевски може да играе срещу тим от ОАЕ
Следваща статияСобственикът на Евертън е готов да продаде клуба за над 500 милиона паунда
0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments