Сашо скри шапката на Славиша

0
-
-

Старши-треньорът на Ботев /Враца/ Сашо Ангелов изнесе изключителна тактическа лекция на колегата си в Левски Славиша Стоянович. Трите шамара по „синята“ гордост говорят повече от всичко. А за безсилието на чуждестранния треньор е показателен факта, че догледа срама на своята селекция от тунела, тъй като беше изгонен от рефера Кабаков.

Да, вярно е, че Сашо Ангелов трудно говори пред камери и журналисти. Затова не очаквайте от него словесни тиради. И този път пак беше скромен. Но още по-вярно е, че днес на стадион „Георги Аспарухов“ сработи почти всичко, което беше замислил. Капанът за мишки, защото в днешния мач „сините лъвове“ изглеждаха като сини мишки, щракна три пъти.

А в началото на мача мнозина се смееха /включително и аз!/ на нечувания по футболните терени стратегически ход на Ангелов да включи сред резервите си двама вратари – Банков и Митов. Честно казано, мисля, че това е безпрецедентен ход не само в българската история, но кой ти мисли сега за това?!

Тази вечер Враца няма да заспи. И с право!

Браво на треньора на Ботев!

Но два пъти повече поздравления на играчите, които реализираха третата поредна победа в елита. И то не срещу кого да е, а в дома на Левски.

Голям поклон пред онези момчета, които надвикаха хилядите по трибуните на стадион „Георги Аспарухов“. Феновете на Ботев, но онези със зелените сърца, заслужават тази радост!

Георги Александров, главен редактор на „Конкурент“

loading...