Само в KS: Вижте в кое шикозно заведение в Словения се усамотиха Боби Михайлов и Данчо Лечков (СНИМКИ)

0
liublqna 1

Любопитни снимки получи KotaSport.com на редакционната си поща. Наш читател, живеещ от години в Словения, ни изпрати за рубриката „KotaSport Репортер“ фотоси от нощна Любляна. На тях са запечатани президентът на БФС Борислав Михайлов и неговото вице – Йордан Лечков.

Както е известно, България утре играе първия си мач от новосформирания турнир „Лига на нациите“. В него родните национали гостуват на Словения.

„Лъвовете“ са настанени в „Аустрия Тренд Хотел“. Михайлов и Лечков обаче са решили да се усамотят в едно от шикозните заведения в Любляна.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Ето и снимките, които нашият читател ни изпрати: