Само в KOTASPORT: Балъков с километричен договор! Шефовете без право да критикуват националите

0
borislav mihailov krasimir balakov
Снимка: БФС
-
-

Изключително изпипан и професионален договор е подписал Красимир Балъков с БФС, похвалиха го запознати пред KotaSport.com. Както е известно, легендарният роден халф пое националния отбор на България, след като Хубчев хвърли оставка, за да стане старши треньор на Левски. До подписа на Бала се е стигнало, след като в изключително европейски стил, той е изпипал всичко до най-малката подробност. Самият контракт бил дълъг 20-ина страници.

KotaSport.com научи и изключително любопитна точка от договора на Краси Балъков. Според нея, членовете на Изпълкома нямат право публично да критикуват националите. Припомняме, че хвърлилият оставка Петър Хубчев си имаше проблеми с честите критики от страна най-вече на Йордан Лечков и Венцеслав Стефанов. Именно поради тази причина новият национален селекционер е включил тази точка, за да осигури максимално спокойствие на селектираните от него футболисти.

Любопитно е, че още днес Венци Стефанов се развихри и започна с атаките. Балъков обяви избраниците си за мачовете с Чехия и Косово, а „белият“ бос заява, че се обслужват мениджърски интереси. Явно позовавайки се именно на споменатата точка в договора си, Балъков отвърна, че този път номерата на Стефанов няма да минат.

loading...