Румен Димов: Това е моят отбор! Не ни пречете, защото знаем кои сте!

0
-
-

Изпълнителният директор на Созопол – Румен Димов – направи обръщение на профила си във Фейсбук. Ето какво написа той, без редакторска намеса:

Време е да го кажа много ясно и много кратко. Защото знам, че ще се прочете от всички, които ни харесват и от тези, на които сме им неудобни!

– При тези условия, в този момент и в този отбор на ФК Созопол през втория полусезон на първенството, играят отлични футболисти, ръководени от отличен треньорски екип! Всички те са МЪЖЕ С ОГРОМНИ ТОПКИ! Сега мога да го кажа – Да, това е моят отбор!
На тези мъже им трябва много малко ( запознатите знаят какво ), за да се превърнат в най- добрия отбор в историята на Созопол!

На тези, които ни помагат БЛАГОДАРИМ!

На тези, които не ни помагат, а могат – ОК, но не ни пречете, защото знаем кои сте!

Ние сме единствените останали от Бургаския регион в професионалния футбол и ще се борим до последно за да останем там! Знам, че отстрани изглежда, че всичко при небесносините от Арена Созопол е прекрасно! За да изглежда така, значи ние сме си свършили перфектно работата! Това е комплимент за всички футболисти, треньори и екип, които работим в клуба.

Трябва ни малко, за да получите повече!

САМО СОЗОПОЛ!!!

loading...