Румен Димов изригна: Не пипайте ФК Созопол и Арена Созопол – ще се опарите! Не ме интересуват политическите ви битки!

0
sozopol nesebar (2)

Изпълнителният директор на ФК Созопол – Румен Димов – направи изключително остра публикация в социалните мрежи. Поводът засега остава тайна, но може да се предположи, че става въпрос за местни политици, които изглежда са определи, че стадионът-бижу край морето е в тежест на общината. Ето какво написа Димов във Фейсбук, без редакторска намеса:

МОЛЯ НЕ ПИПАЙТЕ ФК СОЗОПОЛ И АРЕНА СОЗОПОЛ!

ЩЕ СЕ ОПАРИТЕ! Това не е вашата територия!

За едни “приятели и приятелки” говоря! Тези, на които много им пречи футбола и стадиона в Созопол! Особено преди избори! Голяма тежест бил!

Алооооо! Гледайте внимателно и слушайте какво казват хората, разбиращи от спорт и туризъм! Тук няма предизборни глупости! Това е самата истина!

Стига с тези пари – мои, твои, общински. Те са на всички и от всички! В тежест бил стадиона! В тежест е за непросветените, за интригантите, а в този град са много. Познаваме се! Изненади няма! И за тези, които цял живот не са спортували и са отсъствали от часовете по физическо! А като дойде някоя важна личност на стадиона или се проведе някое по-голямо мероприятие – как се снимат само и интервюта дават.

Знаете ли в страната колко ни завиждат, че ние от Созопол имаме такова спортно съоръжение! Че нашите деца имат прекрасни условия за истински спорт! Попитайте хората от Бургас, Варна, Плевен и от други градове. Всеки град в България трябва да разполага с такъв спортен комплекс. Искат ама нямат. Не могат! А ние имаме – както е навсякъде по белия свят.

Аз съм Румен Димов и ми пука за футбола, за ФК Созопол и за Арена Созопол! Дал съм си голяма част от живота за тях! И не ме интересуват вашите “ политически битки”

САМО СОЗОПОЛ!!!